Pålogging Min side

Ny kundeside - ny pålogging


Det er flere ting som er nytt på kundesiden:
Pålogging skjer via BankID og BankID på mobil! Tilgangen er styrt gjennom oppslag i Brønnøysundregisteret og er i første omgang gitt til de som står registrert med rolle daglig leder/administrerende direktør, innehaver eller deltaker med fullt ansvar. I tillegg kan kunder som er registrert med personnummer hos oss pålogge seg på. Hvis du som kunde ikke får til å logge deg på med BankID må du ta kontakt, så skal vi opprette brukertilgang til deg. Har du ikke BankID kan vi hjelpe til med å opprette bruker med pålogging via e-post og passord. Den gamle påloggingen med kundenr og passord vil ikke fungere lengre.

I tillegg kan vi gi tilgang til personer som du ønsker skal kunne logge seg på, f.eks. andre personer i rederiet, regnskapsførere, etc. I fremtiden skal dere kunne styre dette selv, men inntil videre må vi gjøre denne jobben. Ta kontakt dersom andre skal ha tilgang, disse får da tilgang via BankID eller ved brukernavn og passord.

På kundesiden vil du finne nyttig informasjon om ditt kundeforhold, dokumentarkiv med forsikringsbevis, fakturaer og annen korrespondanse, mulighet til å melde skade og endringer i mannskapsforsikring, motta nyheter fra oss og kommunisere med oss på en sikker måte via meldingstjenesten (se konvolutt-ikonet øverst til høyre på siden). Ikke alle funksjoner er ferdig på dagens versjon, men vil komme på plass i løpet av kort tid.

Vi håper du blir fornøyd med den nye siden! Ta kontakt dersom du har spørsmål, ønsker å gi tilbakemelding på brukeropplevelsen eller har problemer med pålogging. Vi er å treffe på telefon 75544088 eller firmapost@nordlysforsikring.no.

 

 

 

Link til pålogging Kundeside:  nordlysforsikring.no/ac/kundeside